Tisztelt Ügyfelünk, Kedves Partnerünk!

Köszöntöm Önöket cégünk megújult honlapján!

A svájci Emil Frey csoport magyarországi leányvállalata 1993-óta azon dolgozik, hogy minőségi gépjárművek értékesítésében és szervizelésében méltó módon képviseltesse magát hazánkban.

Ahogyan azt a cég alapítója, Emil Frey úr 1935-ben leírta: "üzleti filozófiám arra épül, hogy ügyfeleim felé kizárólag minőségi árut és szolgáltatást értékesítek kedvező áron, (...) és biztosak lehetnek abban, hogy pénzükért a megfelelő szolgáltatást kapják." Bár 1935 óta nagyot változott a világ, ezek a célok a mai napig nem változtak.

Elsődleges, hogy kiváló ár/érték arányú termékekkel, és mindenekelőtt kiváló minőségű szolgáltatással megbízhatóan, hosszú távon álljunk az Önök rendelkezésére. Az általunk forgalmazott márkák minősége, megbízhatósága, a modellek technológiája és kialakítása garantálják, hogy Ön hosszú távon is megbízható társra találjon. Bemutatótermeink és szervizeink pedig ehhez olyan magasan képzett műszaki hátteret biztosít, amely valóban örömmé és gondtalanná teszi az autózást.

Engedjék meg, hogy a fentiekre egyfajta személyi garanciát is vállaljak. Vállalatunk szervezeti felépítése lehetővé teszi, hogy ügyfeleinkkel a lehető legszemélyesebb kapcsolatot alakítsuk ki. Ha úgy érzik, hogy bemutatótermeinkben és szervizeinkben problémájuk nem nyert megoldást, ígérem, hogy személyesen is minden tőlem telhetőt megteszek majd az Önök kifogástalan, gördülékeny kiszolgálása érdekében.

Bízom benne, hogy az Emil Frey autószalonok és szervizek szolgáltatásaival mindig teljesen elégedett lesz, ahogy a múltban, úgy a hosszú távú jövőben is.

Tisztelettel:
Pethő Andrea
Ügyvezető igazgató

Emil Frey Autócentrum

Error, your browser is not supported!

Please upgrade to the latest version of your browser and turn off Compatibility View.